fredag 27 januari 2012

Antiklimax

Ja nu så står jag här med mina tapetprover som jag beställt från Tapetorama och det känns inte helt rätt, det blir för plottrigt. Antiklimax! Vad gör jag nu när jag rivit ner allt och varit redo att sätta igång med väggan för att sedan få allt annat på plats i tvättrummet?

Jag det är väl bara att sätta sig ner och tänka om och tänka snabbt och rätt. Suck.
Fast det är verkligen inte helt lätt för jag älskar den här tapeten Hummingbird.

Foto: Privat

5 kommentarer:

 1. Hej igen!
  Jag har Hummingbird i gästrummet. Älskar den, men behöver samtidigt inte se den hela tiden eftersom den är mycket "närvarande". Jag vet att fond-tapet är helt ute, men hos oss har jag den bara pâ 1 vägg, men den väggen man ser mest av, och resten av rummet är mâlat i samma benvita/beiga bakgrund som själva tapeten. Passar hos oss!
  Sen har jag hâllit mig till enfärgade tyger i olika lila (syren, auberginne etc) som jag har pâ kuddar, överkast och lampskarmar.....
  Hälsningar
  Alexandra

  SvaraRadera
 2. Hej Alexandra. Tapeten är underbar, men den passar som sagt inte i tvättrummet, däremot i sovrummet som fond skulle inte sitta helt fel! Nästa projekt kanske. ;)
  Trevlig helg Alexandra, tack för din kommentar!
  Mvh Isa

  SvaraRadera
 3. En idé bara.
  Sâg i bloggen husligheter, under rubriken "tapeter", ett (IKEA)skâp tapetserat innanför glasdörrarna med just Hummingbird.
  En idé kanske för tvättrummed med fina korgar för klänypor och annat diverse och väggen bakom i samma bakgrundsfärg som tapeten du valt.
  Eller har du släppt Hummingbird?
  Hälsningar
  Alexandra

  SvaraRadera
 4. Hej Alexandra. Älskar tips, det får mina tankar att snurra för fullt, liksom ditt. Vilken bra idè, det hade varit perfekt.
  Sonen har dock valt tapeten nu, fniss, men jag tror att det kommer att bli bra det också. Det blir en svenska variant av Hummingbird. Resultat kommer jag att visa här så fort jag får hjälp med spcklingen av målaren.
  Trevlig helg!
  Isa

  SvaraRadera
 5. Bravo! Lycka till! Det blir säkert toppen. Tror jag vet vilken tapet du menar... Beslutsprocessen är den som är värst!
  Alexandra

  SvaraRadera