fredag 4 oktober 2013

Hus & Hem mässan, Leilas general store och Zetas allt på samma dag!

I dag så bar det tidigt iväg med bilen till Hus & Hem mässan i Älvsjö för att spana in badrums kommoder och marmorskivor. Marmorskivor hittade jag men inte några snygga badrums kommoder tyvärr. Mässan var ganska trist men några godbitar hittade jag som denna vägg av vackra ting som någon tagit sig tid att visa upp, missa inte heller golvet på fotot!
Mitt ibland alla stora luftiga maskulina utställningar så dyker denna underbaring upp och fick mig genast att lyfta mungiporna. Leila och hennes team vet verkligen hur man förgyller en kvinnas vardag. Se bara och njut:


 

När jag sedan var på väg i från mässan så såg jag på Instagram att Zetas håller på att fixa inför sin höstmarknad i morgon (vilken jag tyvärr inte kan gå på). Så jag tog vägarna förbi och tack vare all trevlig och kunnig personal på Zetas så fick jag köpa denna fantastiskt vackra blomsterkrans en dag i förväg! Nu är min lycka total.

 Självklart så blev det också några bullar handlade på vägen hem för det kan man ju inte missa när det första 8a åringen hemma säger när han vaknar -" Mamma idag är det kanelbullens dag!".
Nu skall jag bara fixa mitt vanliga jobb innan jag kan ta helg men det gör jag så gärna.

Trevlig Helg!

Foto: Privat


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar