måndag 11 november 2013

Jag har fått en ny hjälte eller rättare sagt fyra..

Nämligen Linda Hellquist med barnen Billy, 2, Joleen, 3, och sambon Karl Thorbjörnson som startade "Matkassen" en idé som går ut på att hjälpa familjer i nöd som har det riktigt tufft just nu och som inte ser nån annan utväg än att kontakta "Matkassen" för att få mat på bordet just nu eller att barnen får varma kläder nu när kylan kommer.
Sveriges skyddsnät är bra men det fungerar inte i alla lägen och då är det viktigt att vi finns där för varandra eller hur! Utan att ifrågasätta varför. 
Via denna sida så får den fattiga hjälp och den som har så att den kan ge kan få känna sig givmild, en dag så kan det vara tvärtom. Uttrycket "Skicka vidare" eller " Pass it forward" säger väl allt!
Gå in och läs mer på Facebook: Matkassen.

Kanske finns det en behövande familj i ditt område som du inte känner till som inte kan äta sig mätta i kväll men som du kan hjälpa till genom att komma med en matkasse med basvaror så att dom klarar sig tills dom får hjälp av samhället. Nya rop på hjälp kommer hela tiden in på sidan så gå in och gilla sidan så får ni reda på vart hjälpen behövs.

Linda och Karl ni är vad man kan kalla vardagsänglar på riktigt. Tack för att ni finns!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar